page repeat bug

OS_CE Forums Nemo User exchange page repeat bug

This topic contains 3 replies, has 1 voice, and was last updated by  Adam Wilson 8 years, 2 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1042

    Adam Wilson
    Participant

    Looks like I have found a bug with page repeats and clusters…

    I have 2 pages, one goes round 3 times and the next one goes round once to form a 256 step / 16 bar loop. (each page is using all tracks chained)

    When I start the sequencer it only plays the first one twice before switching to the second. If I add another to the repeats it works first time and then goes out because it repeats 4 times instead of 3.
    I add a page in front to see if that helps, and it does, but goes out of sync easily… I should do a video of it to show really.

    Hope there is a workaround as I am building a long sequence for a live set in 2 days time!!

    (I have latest OS update)

    #2657

    Adam Wilson
    Participant

    …also if I have 4 pages chained, it misses the first one out when I start the sequencer!!

    #2658

    Adam Wilson
    Participant

    ok … seems to be ok now. maybe it was a little glitch….. last night, and today, it seems to be working as it should.
    !

    #2659

    Adam Wilson
    Participant

    ok its back to this weird behaviour again and I have a gig tomorrow night!!

    there seems to be some kind of workaround aranging the pages so that it starts one in, but seems the glitch out the timing real easily.

    if anyone has a clue it would be much appreciated…. thx

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.