DIR

OS_CE Forums Nemo Support DIR

This topic contains 7 replies, has 1 voice, and was last updated by  gseher 9 years, 4 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #863

    gseher
    Keymaster

    When I change the direction of one track into ping pong and start all of them again from stop. that track is one step early(forward) than the others.
    This is with all of them, so it can not be the tracklength or something like that.

    I was wondering if this was the same with the original motherboard?
    :blink:

    Post edited by: admin, at: 2009/03/14 05:00

    #1940

    gseher
    Keymaster

    Remember that in some cases using pause instead of stop can be a good idea.

    #1941

    gseher
    Keymaster

    That is more than sure not a hardware issue, but software. I will try to reproduce shortly and let you know what I find. Cheers, Gabriel

    #1942

    gseher
    Keymaster

    gseher wrote:

    Quote:
    That is more than sure not a hardware issue, but software. I will try to reproduce shortly and let you know what I find. Cheers, Gabriel

    cheers!

    #1944

    gseher
    Keymaster

    Hello, I was not able to reproduce the issue here. So a few questions:
    – what OS version are you on? Do you run the latest (1.60)?
    – Can you spell out for me the steps you do in a blank page, in order to get that behavior?

    For one, I have started with a fresh page, then started the sequencer, the changed a track’s direction to ping pong, and then stopped the sequencer. When I press Play again, all tracks start on position 1 and continue as they should.

    #1945

    gseher
    Keymaster

    After shutting the machine down and starting up it is still there.

    so I have an empty page- press start-lights are running- enter some random notes- doubleclick a track(forinstant no. 2)- choose no.3 of the DIR options(to get the ping pong mode)- esc from DIR map-press stop – press start-
    And track no.2 is starting one step behind 1,3 and 4.

    I never upgraded the os since I got the machine so..I probably have the old os.

    I will try so..

    Post edited by: just_so_nah, at: 2008/10/18 17:26

    #1947

    gseher
    Keymaster

    so problem solved
    new os installed

    Question.
    I have a 1.44 manual
    when I read the release notes 1.60,
    do I have all the changes complete?

    It would be nice if every addition to a machine was well discribed into its propper topic, so you can add it to your manual..:cheer:

    #1958

    gseher
    Keymaster

    I seem to have a problem with copying a single note..?

    I can not get it in the copy past section..

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.